Obertes les inscripcions a la Rua i concurs de comparses de Cabrils

Publicat el 12 de Febrer de 2020

La Rua de Carnaval desfilarà pels carrers de Cabrils el proper 29 de febrer a les 6 de la tarda.

Per tal de promoure la participació i l’interès dels cabrilencs i cabrilenques, un any més, l’Ajuntament torna a posar en marxa el concurs de disfresses de Carnestoltes.

 

La tradicional Rua desfilarà pels carrers de Cabrils el proper 29 de febrer a les 6 de la tarda, on hi podran participar totes aquelles comparses formades per un mínim de 8 persones. Cada comparsa s’inscriurà sota un lema al·legòric, relacionat amb la disfressa que portin els seus membres.

 

El període d’inscripció serà fins al dia 20 de febrer de 2020 a les 10h. Les inscripcions es podran fer al Centre Cívic “La Fàbrica” (Domènec Carles, 21) de dilluns a divendres de 9 a 14h, o enviant aquest full d’inscripció a l’adreça electrònica festes@cabrils.cat (a l’assumpte del correu s’haurà d’indicar: Inscripció al Concurs de disfresses Carnaval Cabrils 2020).

 

Per poder optar al premi, els participants hauran d’inscriure’s i completar tot el recorregut de la Rua. Per tal de complementar el seu espectacle, podran utilitzar confeti, serpentines o similars. En cap cas es permetrà llançar caramels al públic.

 

Els premis a les comparses són els següents:

1r premi:                            714,00€

2n premi:                           476,00€

3r premi:                            238,00€

4t premi:                            119,00€

5è premi:                           119,00€

*Nota: Sobre l’import dels premis hi haurà la retenció fiscal corresponent (19%).

 

El jurat, que se situarà per tot el recorregut de la Rua, estarà compost per persones de la Comissió de Festes i d’altres d’independents, farà una valoració en funció de la simpatia, la coreografia, el grau de dificultat, l’originalitat, l’animació i la vistositat de totes i cadascuna de les disfresses dels participants. El veredicte del jurat i l’entrega de premis es farà públic al final de l’acte.

 

En cas de pluja o fort vent, els actes del Carnaval es traslladarien al dissabte, 7 de març de 2020, amb els mateixos horaris.

 

Concurs popular de truites

 

El dia abans, divendres 28 a les 20h, La Fàbrica acollirà el Concurs Popular de truites de Carnaval de Cabrils. La participació està oberta a aquelles persones, majors de 16 anys, soles o formant equip (màxim 2 persones per equip). El concurs tindrà un màxim de 15 equips participants, per la qual cosa només s’acceptarà la participació de les 15 primeres instàncies segons l’ordre de presentació.

 

A criteri del jurat es donarà un únic premi a la Millor Truita. Tots els equips i persones participants rebran un diploma i un obsequi.

 

Les inscripcions es podran fer al Centre Cívic “La Fàbrica” (Domènec Carles, 21) de dilluns a divendres de 9 a 14h, omplint aquest full d’inscripció, abans del 25 de febrer.

 

A continuació, podeu consultar les bases completes.