COMERÇ I HOSTALERIA

La Regidoria de Comerç i Consum té com a objectiu la promoció del comerç de proximitat com a peça clau del teixit socio-econòmic del municipi, així com la potenciació de l’oferta comercial de Cabrils. Per assolir-ho, ofereix suport als comerciants mitjançant suport directe, serveis i accions de dinamització.

D’altra banda, en matèria de consum, la Regidoria vetlla pels drets dels consumidors facilitant els canals de consulta i reclamació a través de l’Oficina municipal d’atenció i informació al consumidor.

Cabrils és un municipi amb teixit associatiu comercial i compta amb l’Associació de Botiguers i Comerciants (“Associació Nou Comerç Cabrils”).

El Servei d’Atenció al Consumidor és un servei que s’ofereix des de l’Ajuntament de Cabrils per treballar per la defensa i protecció dels drets dels veïns i veïnes de Cabrils com a consumidors/usuaris. També acompanyen a les persones usuàries en el procés de reclamació.

PUNT D’INFORMACIÓ

REGIDORIA D’EMPRESA, COMERÇ I OCUPACIÓ

Regidora:
Sílvia Vallbona Blanch

Tècnic:
Josep Carlos Babot

Correu-e:
consum@cabrils.cat

Telèfon:
93 753 96 60

Adreça:
Ajuntament de Cabrils (planta baixa)
C/ Domènec Carles 1 – 08348 Cabrils

DIRECTORI D’EMPRESES DE CABRILS

MAPA DE LES ZONES D’APARCAMENT

ENCESA DE LLUMS, NIT DEL COMERÇ I ALTRES ACCIONS DE PROMOCIÓ I COMERÇ

L’acte conjunt de l’Encesa de llums i la Nit del Comerç ha esdevingut els darrers anys el tret de sortida de calendari nadalenc a Cabrils, tot un esdeveniment que comença a ser tradició. Una vesprada dirigida al públic de totes les edats, fruit de la col·laboració de l’Ajuntament de Cabrils i l’associació de comerciants Nou Comerç Cabrils, en la que juntament a l’encesa de l’enllumenat nadalenc i l’obertura dels comerços dels principals eixos comercials de Cabrils -Centre poble i Cabrils 2-, es pot gaudir de degustacions i actuacions musicals.

NOU COMERÇ DE CABRILS

L’associació Nou Comerç Cabrils aglutina a bona part dels comerços de Cabrils, dels nous i dels de tota la vida, comerços de proximitat, qualitat i confiança que ofereixen una àmplia gama de productes i serveis.

HOSTALERIA

Cabrils és una vila amb una llarga tradició gastronòmica que ofereix una amplia i variada oferta de restauració a la qual s’hi suma la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils a l’agost.

MAPA DE ESTABLIMENTS DE RESTAURACIÓ I HOTELS

JORNADES DE LA CUINA ARANESA I  ALTRES ACCIONS

Les Jornades Gastronòmiques de Cuina Aranesa se celebren cada mes de febrer des de fa més de 15 anys al municipi. Actualment organitzades per Cabrils Gastronòmic, any rere any renoven la seva aposta per seguir unint cuina casolana i de qualitat de Cabrils i la Vall d’Aran, fet que li han valgut convertir-se en unes jornades consolidades a la zona del Maresme. En cada edició compten amb el suport de diversos establiments de Cabrils, que s’uneixen per elaborar plats típics de la cuina de la Vall d’Aran adaptant-los al seu estil, com ara la popular olla aranesa, el paté d’Aran, les truhes (patates farcides de carn), els pescajons (creps) o els civets de senglar, cérvol i d’isard.

L’Associació d’Hostalers de Cabrils aglutina a bona part dels establiments del sector de Cabrils, dels nous i dels de tota la vida, tot oferint tant al veïnat com al visitant una oferta diversa i de qualitat.