Can Barba acull una nova edició de cinema a la fresca

Can Barba acull una nova edició de cinema a la fresca

Publicat el 20 de Juny de 2018

L’edició d’enguany acull dues sessions i les pel·lícules les escolliran els veïns i veïnes de Cabrils a través d’una enquesta.

El cinema a la fresca arriba, un estiu més, a la nit cabrilenca. Enguany, les Regidories de Joventut i Participació, Transparència i Regeneració organitzen dues sessions, on els dies 14 i 28 de juliol a les 22h es podrà gaudir del millor cinema a l’era de Can Barba.

En aquesta nova edició, els veïns i veïnes poden triar la pel·lícula que volen veure a través d’una enquesta, a la que pots accedir-hi a través d’aquest enllaç.

Pots triar dues de les pel·lícules “Wonder” de Stephen Chbosky, “El castillo de cristal”, de Destin Daniel Cretton, “El gran showman” de Michael Gracey i “Los vengadores” de Joss Whedon.

El preu de l’entrada serà de 4 euros i inclourà un refresc i crispetes. Tothom que ho vulgui, es podrà portar el sopar a l’era i sopar mentre gaudeixen de la pel·lícula.

L’enquesta estarà activa fins a l’1 de juliol i les pel·lícules que es projectaran es confirmaran el dilluns 2 de juliol.

2018-09-19T09:42:02+00:00