NOTÍCIA ESPORTIVA

Cabrils es mulla per l’Esclerosi Múltiple

Publicat el 11 de Juliol de 2016

La piscina del CEM Cabrils va acollir ahir unes setanta persones que van participar en la 23a edició del Mulla’t. La campanya, organitzada per la Fundació Esclerosis Múltiple de Catalunya (FEM), pretén sensibilitzar la població sobre la malaltia i recaptar fons per poder impulsar diferents programes de suport que la FEM porta a lloc per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la EM.

Tovalloles, samarretes, gorres, bosses de platja…són alguns dels productes que tots els assistents van poder comprar a les paradetes per contribuir solidàriament en aquesta campanya. A més, a les instal·lacions del poliesportiu es van dur a terme diferents activitats aquàtiques i tothom va poder jugar amb els inflables. A les 12 del migdia, es fa ver el salt solidari a la piscina.

Unes 625 piscines de diferents localitats de Catalunya van participar ahir en aquesta edició. Segons un comunicat de la FEM, la jornada va permetre recaptar un total de 315.000 euros, que es destinaran al programa Joves i Esclerosi Múltiple.