Cabrils informa, el nou canal de WhatsApp de l’Ajuntament

Publicat el 11 de Novembre de 2019

A partir d’ara, les persones interessades podran rebre tota l’actualitat municipal i preguntar els seus dubtes administratius via WhatsApp.

Per tal de continuar millorant la comunicació directa amb la ciutadania, l’Ajuntament de Cabrils ha decidit ampliar el servei de missatgeria instantània a través de l’aplicació WhatsApp que fins ara havia estat exclusivament “Info Cultura i Festes”.

 

A partir del dilluns 11 de novembre, el canal de WhatsApp passarà a dir-se Cabrils informa i les persones interessades podran rebre tota l’actualitat municipal al seu mòbil: agenda d’activitats, notícies, incidències, avisos…

 

El mateix número de mòbil també permetrà respondre les preguntes que es realitzin en horari d’atenció ciutadana, de dilluns a divendres de 9 a 14h.

 

Per donar-se d’alta al servei, cal afegir el número 662000434 a la llista de contactes del telèfon mòbil i enviar un missatge de Whatsapp amb el text ALTA + NOM i COGNOMS.

 

En cas de voler donar-se de baixa, totes aquelles persones que ja disposaven d’aquest servei han d’enviar un WhatsApp amb el text BAIXA + NOM I COGNOMS i les dades seran eliminades del fitxer automàticament.