CABRILENCA: PEDALADA BTT

La Cabrilenca BBT és una pedalada de muntanya organitzada per la Secció Ciclista Cabrils ‘La Concòrdia’ amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cabrils.

La tradicional pedalada, que aquest 2018 arriba a la 24a edició, compta amb dos recorreguts: un de 26 quilòmetres i un altre de 43, per tal que hi puguin participar tant ciclistes professionals com aficionats que vulguin gaudir d’un matí d’esport en un entorn natural. Ambdós circuits combinen trams de pista amb altres trams amb més dificultats tècniques, arribant a uns desnivells acumulats d’uns 800 i 1450 metres en funció del circuit. Cadascun dels circuits està marcat i compta amb voluntaris ubicats a determinats punts del recorregut.

Les inscripcions de la Cabrilenca BTT estan limitades a 900 participants, es poden realitzar directament des de la pàgina web de la Cabrilenca BTT i el preu inclou la participació en la pedalada, esmorzar (amb alternativa per a vegetarians i celíacs, que hauran d’indicar-ho en el moment de realitzar la inscripció), obsequi commemoratiu, participació en el sorteig d’obsequis dels patrocinadors, assegurança, avituallament i assistència sanitària.

Una pedalada amb caràcter solidari

Una de les particularitats de la Cabrilenca BTT és el seu caràcter solidari. Cada any es recapten fons per a diverses iniciatives altruistes. En l’edició del 2017 es van destinar 0,50 euros de cada inscripció a l’ONG Fisios Mundi, una organització que té com a objectiu aportar coneixements, ajuda i teràpia fins del camp de la fisioteràpia en les capes i persones més febles de la societat, especialment infància, joventut i dones dels països en vies de desenvolupament i zones més deprimides.