CABRILENCA: CAMINES O CORRES

La Cabrilenca és una caminada popular solidària organitzada pel Club Ciclista Cabrils que se celebra anualment a Cabrils al voltant del Parc de la Serralada Litoral.

Sota el lema ‘Camines o corres?’, aquesta cursa popular consta de dos recorreguts de diferent longitud i dificultat tècnica: un de 10 quilòmetres i un altre de 20; i té com a objectiu promoure el món de l’esport dins del turisme de muntanya.

Una de les particularitats de la tradicional caminada popular (que aquest 2018 arriba a la 13a edició) és el seu recorregut. Fidels a l’estil que des del Club Ciclista Cabrils intenten donar a la Cabrilenca i intentant allunyar-se de l’asfalt i les zones concorregudes, l’itinerari es desenvolupa al bell mig de la natura i compta amb corriols oblidats enmig del bosc.

Al final de la caminada es lliura un obsequi commemoratiu  la tradicional botifarrada per recuperar forces (i menú específic per a celíacs).

Una caminada popular amb aportació solidària

Des de fa diverses edicions, la Cabrilenca destina cada any una aportació solidària de 0,50 euros a la iniciativa ‘Muévete por los que no pueden’, un projecte que va néixer de la mà de l’esportista amb discapacitat visual Marcos Bajo Lea i del seu equip, i que té com a objectiu principal donar a conèixer les malalties minoritàries, animar als discapacitats a practicar esport saludable, eliminar barreres socials i apropar a la població a la realitat dels pacients i familiars de malalties rares i recaptar fons per a continuar la recerca.

Per a més informació, podeu visitar la pàgina web de la Cabrilenca: camines o corres?.