Obertes les inscripcions a la Cabrilenca 2020

Publicat el 9 de Gener de 2020

La 15a caminada popular de Cabrils se celebrarà el diumenge 23 de febrer.

El diumenge 23 de febrer, el Parc de la Serralada Litoral tornarà a ser l’escenari de la Cabrilenca, la tradicional caminada popular organitzada per la Secció Ciclista La Concòrdia que enguany arriba a la 15a edició.

 

Les inscripcions ja es poden fer a través de la seva pàgina web oficial fins al 22 de febrer o fins a arribar als 1.200 inscrits. El preu inclou avituallaments, assegurança d’accidents, assistència sanitària, botifarrada i una samarreta commemorativa.

 

Com ja és habitual, la Cabrilenca constarà de dos recorreguts, un de 10 i l’altre de 17 km. La sortida, des de l’aparcament de Can Botella, serà de 7:30h a 7:45h per aquells que la vulguin fer corrent i de 7:45 a 8:00h per aquells que la facin caminant.

 

El dorsal i la samarreta s’hauran de recollir el mateix dia, abans de començar la Cabrilenca (de 7:00 a 8:00h) o el dissabte 22 de febrer, de 17:00 a 19:00h, al “village” (aparcament de Can Botella).

 

Medi ambient i solidaritat

 

Per tal de minimitzar l’impacte del plàstic i envasos al medi ambient, als avituallaments no hi haurà gots. Els participants hauran de portar la seva cantimplora perquè la puguin reomplir.

 

Seguint amb les aportacions a causes solidàries de les darreres edicions, enguany es destinarà 0,50€ de cada inscripció a la Iniciativa Muévete Por Los Que No Pueden.

 

Pots trobar més informació en aquest enllaç.