Tot a punt per al Bon Nadal, Escolars!

Publicat el 13 de Desembre de 2019

Fins al 12 de gener, Cabrils acollirà el cicle d’activitats dirigides a nens i nenes del municipi durant les festes nadalenques.

Coincidint amb les festes nadalenques, l’Ajuntament de Cabrils ha posat en marxa, un any més, el “Bon Nadal, Escolars!”, el cicle d’activitats dirigides a nens i nenes del municipi per gaudir aquestes dates tan assenyalades.

 

Les activitats començaran el proper dilluns 23 de desembre amb el teatre al detall “La nena dels pardals”. Dimarts 24 tindrà lloc la tradicional festa del Cagatió a càrrec de Més Tumàcat i el divendres 27, gaudirem en família dels hits de The Beatles amb Xics&Roll.

 

El dilluns 30, el Centre Titelles de Lleida ens portaran l’espectacle “On vas, Moby Dick?” i el dimarts 31, farem les campanades a les 12h del migdia amb Diverband.

 

El dijous 2 de gener, dos personatges buscaran l’equilibri en un impressionant espectacle de circ amb Koleektiv Lapso Cirk. El divendres 3 tindrà lloc el tradicional taller de fanalets per rebre els Reis Mags i el dimarts 7, El dia més curt ens oferiran els millors curtmetratges infantils de Junior Beat Cinema.

 

Els actes finalitzaran el diumenge 12 de gener amb el famós i divertit espectacle teatral de Nadal “Els Pastorets”, del Casal Popular.

 

A continuació podeu consultar tota la programació del Bon Nadal, Escolars!.