La Biblioteca de Cabrils, a punt per iniciar el curs 2019/2020

Publicat el 5 de setembre de 2019

Gran varietat d’activitats a partir d’aquest mes de setembre.

La Biblioteca Pública de Cabrils ja ho té tot a punt per donar inici al curs 2019/2020.

 

Amb l’arribada de setembre, ha presentat la seva agenda per al nou curs, una programació caracteritzada per una àmplia varietat d’activitats.

 

La Biblioteca de Cabrils convidarà a activitats tan diverses com hores del conte infantils, tertúlies literàries per a adults, exposicions o grups de conversa.

 

 

Durant el mes de setembre es podrà visitar l’exposició Xurrealisme, de Marta Huertas,  una mostra fotogràfica de les xurreries que formen part del paisatge urbà de la ciutat.

 

Dins de la programació d’aquest mes s’impartiran dues sessions de l’hora del conte, dirigides a nens i nenes a partir de 3 anys. La primera tindrà lloc el divendres 13 de setembre a les 18h, amb la lectura de La Carpa dels contes, a càrrec de la Cia. Patawa. La segona, en anglès, serà dimecres 18 de setembre a les 18h, amb The Dress Maker. Una lectura a càrrec de Kids&Us.

 

Des del mes de setembre fins al mes de juliol, la Biblioteca oferirà grups de conversa per adults en francès, cada dimarts les 18:30h. La primera sessió serà el dia 17 de setembre.

 

D’octubre a juny, s’oferiran grups de conversa per adults en anglès. Hi haurà dos nivells diferents: l’Intermediate i l’Advanced. Les sessions del nivell Intermediate es realitzaran el segon i el quart dilluns de cada mes a les 18:45h. Les del nivell Advanced, el primer i tercer dilluns a les 18:45h.

 

El tercer dijous de cada mes es realitzaran tertúlies literàries de gènere negre, “Cabrils Noir”, per adults. Aquesta activitat, dinamitzada per Joan Herrador, s’iniciarà el dijous 26 de setembre a les 18h amb la lectura de l’obra El poder del perro, de Don Winslow.

 

A partir del mes d’octubre, es faran tertúlies literàries de novel·la per adults. Un divendres al mes, a les 18h Aquestes cites seran moderades per Francesc Ponsa.

 

Al mes d’octubre comencen, també, les tertúlies infantils dividides en dos grups de lectura diferents. El primer, “Gomet Vermell”, està dirigit a infants d’entre 7 i 10 anys i les sessions es realitzen el segon dimecres de mes a les 17h. El segon grup, “Gomet Verd”, per a infants d’11 a 13 anys, el tercer dimecres de mes a les 17h. Aquesta activitat estarà dinamitzada per Marianna Trichini.

 

Per últim, la Biblioteca ofereix converses i formació en TIC per tothom que vulgui introduir-se o aprendre més sobre el món de la informàtica i tecnologies. Les sessions es realitzaran els dimarts al matí i seran impartides per Joan Herrador.

 

 

Per a les persones que estiguin interessades en alguna de les propostes del programa, s’hi poden inscriure des d’aquesta mateixa setmana a la Biblioteca Pública de Cabrils.

 

 

Per més informació, consultar a través de l’adreça de correu electrònic o trucant al 93 753 11 86.