La biblioteca de Cabrils dedica el mes de març a la DO Alella

Publicat el 1 de març de 2018

La Biblioteca Pública de Cabrils dedicarà aquest mes de març a la DO Alella, programant diverses activitats per a tots als públics relacionades amb el món del vi. Aquesta acció està emmarcada dins de la iniciativa ‘Lletres i Vins 2018’ inclosa en del projecte ‘Biblioteques amb DO’, impulsat per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’acostar la cultura del vi a les biblioteques públiques del territori català.

La campanya ‘Lletres i Vins 2018’, que enguany arriba a la sisena edició, ofereix un programa variat i de qualitat que es desenvolupa de gener a desembre i que dedica cada mes a una DO del territori català i a les biblioteques que la representen. La Biblioteca de Cabrils és una de les onze biblioteques que formen part de la xarxa de biblioteques amb DO Alella, motiu pel qual ha programat per aquest mes de març una sèrie d’activitats perquè tothom pugui gaudir d’un maridatge entre literatura i cultura vinícola. Totes les activitats programades requereixen inscripció prèvia a la biblioteca:

  • Divendres 9 de març · 18 h

Hora del conte. El viatge del vi, amb Elisabeth Ulibarri.

  • Divendres 9 de març · 18 h

Tertúlia literària. Novembre, de Núria Valentí Arbós. Dinamitzada per Raquel Picolo i amb la presència de l’autora.

  •  Divendres 9 de març · 20 h

Tast de vins. Dinamitzat per Delicious Delice.

  •  Divendres 9 de març · 21 h

Inauguració de l’exposició pictòrica La Verema. Diversos autors. Fins al 31 de març.

  •  Dissabte 10 de març · 11 h

Tast de most per a infants.

  •  Dimecres 21 de març · 17 h

Tertúlia del gomet blau amb la lectura de La Verema, d’Estel Baldó, dinamitzada per Bàrbara González.

Paral·lelament, fins al 31 de març està obert el termini per participar en el primer concurs d’Instagram de la xarxa de biblioteques amb DO Alella, ‘Vinstagram 2018’, una acció inclosa dins del projecte ‘Biblioteques amb DO’, que convida els participants a compartir fotografies sobre el món del vi, des de vinyes a paisatges, patrimoni, cellers, enoturisme, moments o festes. Podeu consultar les bases del concurs, al següent enllaç.