Arrenca la 7a Ruta Gastronòmica de Cabrils

Publicat el 29 d'Octubre de 2019

Enguany, els establiments participants oferiran un plat solidari elaborat a base d’ous en benefici del Casal dels Infants de Barcelona.

El passat divendres 25 d’octubre es va posar en marxa la 7a Ruta Gastronòmica de Cabrils en un acte de presentació celebrat a L’Hort de Cabrils. La ruta, promoguda per l’Associació d’Hostalers de Cabrils, amb el suport de l’Ajuntament de Cabrils, el patrocini de Font Vella i Lollo Caffè, compta amb un total de cinc restaurants participants que, del 25 d’octubre a l’1 de març de 2020, serviran un plat solidari elaborat a base d’ous en benefici del Casal dels Infants de Barcelona.

Aquest any, mantenim el mateix compromís, que ens mou a tots els que formem part de l’Associació, que es converteixi en una cita gastronòmica anual obligada de la comarca del Maresme, més enllà de la temporalitat dels mesos estiuencs. També, per segon any consecutiu, li hem donat un sentit solidari ,destinant 1 euro de cada plat fet a base d’ou a benefici del Casal dels Infants de Barcelona”, va comentar el president de l’Associació, Sergio González.

Per la seva part, l’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals Clemente, va destacar: “…Hem de posar en valor el turisme i la gastronomia de Cabrils, ja que tenim molt bons restauradors que fan una bona tasca treballant amb producte de temporada i proximitat donant valor a la nostra vila”. També va convidar a tothom a descobrir tot el que culinàriament pot oferir la Vila Gastronòmica de Cabrils.

La 7a Ruta Gastronòmica de Cabrils arrenca amb una variada selecció de plats creatius, amb personalitat i gran qualitat. Delicioses i exquisides propostes com les Tallarines de carabassó amb ou poché i saltejat de ceps i trompetes (Sal i Pebre), el Coulant de truita (L’Hort Cabrils), el Cremós de patata amb ou poché, rossinyols i foie (Can Rin), els Rossinyols saltejats, salsa de rostit i rovell d’ou (L’Hostal de la Plaça) o la Trencadissa de pop d´Arenys amb allioli de pimentó de la vera i pebrots de padró (Ca L’Estrany).

A més, aquests plats d’ous són solidaris: 1€ de cada plat anirà destinat al Casal dels Infants de Barcelona.

Per a més informació, consulta el web de l’Associació d’Hostalers de Cabrils.