Arriba la 6a Ruta Gastronòmica de Cabrils

Arriba la 6a Ruta Gastronòmica de Cabrils

Publicat el 2 de Novembre de 2018

La Ruta, promoguda per l’Associació d’Hostalers de Cabrils, es celebrarà entre el 2 de novembre i el 3 de març del 2019.

Cabrils és un municipi conegut per la seva àmplia oferta gastronòmica i llarga tradició hostalera i, per sisè any consecutiu, l’Associació d’Hostalers de Cabrils amb el suport de l’Ajuntament, ha presentat una nova edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils, per tal de promocionar els negocis adherits, fomentar el turisme i destacar les qualitats del municipi com a vila gastronòmica.

 

Enguany, s’ha traslladat de l’estiu a la tardor, del 2 de novembre al 3 de març, un total de cinc restaurants oferiran tapes solidàries. Per primera vegada, s’ha donat un sentit solidari a la Ruta Gastronòmica de Cabrils, on 1€ de cada tapa anirà destinat al Casal dels Infants de Barcelona.

 

Cada restaurant, dins de l’horari habitual de servei, oferirà una tapa que servirà com un aperitiu solidari per obrir boca en un àpat complet a cadascun dels restaurants participants i descobrir la variada oferta gastronòmica local.

 

Per a més informació, podeu consultar el web de l’Associació d’Hostalers de Cabrils.

 

2018-11-02T09:34:02+01:00