Diumenge 22 d’abril se celebra una nova edició de la Cabrilenca BTT

Diumenge 22 d’abril se celebra una nova edició de la Cabrilenca BTT

Publicat el 12 d'abril de 2018

La 24a pedalada de muntanya de Cabrils tindrà dos recorreguts i presenta diverses novetats

El pròxim diumenge 22 d’abril se celebrarà la 24a Cabrilenca BTT, la tradicional pedalada de muntanya de Cabrils organitzada per la Secció Ciclista Cabrils – La Concòrdia.

Les inscripcions estan limitades a 500 ciclistes i, com en darreres edicions, hi haurà dos recorreguts: un de 20 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu acumulat, i un altre de 50 quilòmetres i 1600 metres de desnivell positiu acumulat perquè hi puguin participar tant ciclistes professionals com principiants o aficionats al ciclisme.

Un dels principals canvis respecte a les anteriors edicions és el canvi de recorregut per tal d’adaptar-se a la política de conservació del medi ambient promoguda pel Parc de la Serralada Litoral i pel Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, de manera que s’ha hagut de renunciar als tradicionals corriols d’altres edicions, i preparar recorreguts que respectin el mapa definit pels mateixos gestors del Parc.

La sortida preferencial cronometrada serà a les 8.30h des de l’aparcament de Can Botella, mentre que la sortida oberta tindrà lloc a partir de les 8.45h. Com sempre, ambdós circuits estaran marcats i comptaran amb voluntaris ubicats a determinats punts.

D’altra banda, i com ja s’ha fet en altres edicions, es destinaran 0,50 euros de cada inscripció a causes solidàries, que enguany seran per a l’ONG Fisios Mundi, que té com a objectiu aportar coneixements, ajuda i teràpia dins del camp de la fisioteràpia en les capes i persones més febles de la societat, especialment infància, joventut i dones dels països en vies de desenvolupament i zones més deprimides.

Per a inscripcions i més informació, podeu visitar la pàgina web de la Cabrilenca BTT.

2018-09-19T10:19:07+00:00