L’espai lúdic per a la gent gran de Cabrils fa 10 anys

Publicat el 19 de gener de 2017

El dimecres 8 de febrer farà deu anys des que es va posar en marxa l’espai lúdic per a la gent gran des de la Regidoria de Gent Gran amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’equipament, que actualment es troba al carrer Batalló al costat del CAP de Cabrils, està dissenyat per facilitar la pràctica d’exercici físic a la gent gran, tot i que el seu ús també està indicat per a infants, dones embarassades i persones amb mobilitat reduïda.

Actualment hi ha una trentena de persones que assisteixen setmanalment a les sessions del circuit de salut per millorar i fomentar les capacitats de la gent gran realitzant exercicis senzills per estar en forma i distreure’s, estiraments, pràctiques d’equilibri i exercicis de coordinació motora mentre milloren la salut i fan amics.

Degut al fred, aquests mesos d’hivern les activitats es realitzen al centre cívic La Fàbrica tots els dimecres de 10 a 13 h, i totes aquelles persones que estiguin interessades a participar en les activitats poden contactar directament amb la responsable del servei, la fisioterapeuta Keyko Araujo al telèfon 671633266.

Des de l’Ajuntament de Cabrils esperem oferir aquest espai lúdic a la gent gran del municipi durant molts més anys.