Policia Local de Cabrils

Policia Local de Cabrils

La Nostra Missió
La Policia de Cabrils és el servei de l'Ajuntament responsable de protegir el lliure exercici dels drets i llibertats i garantir la seguretat ciutadana.

La seva missió és la satisfacció de les necessitats i demandes dels ciutadans, traduïdes en una millora de la qualitat de vida, tot desenvolupant les funcions legalment establertes en matèria de convivència i seguretat ciutadana, administrativa, assistencial, judicial i de trànsit.

Els Nostres Valors
La nostra organització està adaptada a les noves problemàtiques actuals i connectada amb les necessitats de tots els ciutadans que viuen o visiten la Vila.

Dintre de les nostres expectatives de treball tenim com a objectiu bàsic transmetre la confiança necessària perquè líhabitant o visitant de Cabrils es senti segur i integrat al municipi, donar un servei amb responsabilitat i actuar amb una ferma voluntat de compromís.

El Nostre Lema
La Policia de Cabrils és un servei de qualitat, actual i de futur que dedica tots els seus esforços i recursos al servei de la ciutadania.

Darreres notícies

El CECAT informa: Consells de seguretat per a cavalcades de reis i altres actes amb aflu√®ncia massiva de poblaci√≥ infantil  31/12/2015

En relació a l’organització de cavalcades de reis i altres actes tipus rua amb afluència massiva de població infantil, i per tal de...(+)

 

La Policia de Cabrils salva la vida a un conductor  16/10/2015

El passat dimecres 14 d’octubre, una patrulla de la policia local de Cabrils va ser requerida per atendre un vehicle accidentat al polígon industrial Els Garrofers de Cabrils-Vilassar...(+)

 

La Policia de Cabrils col¬∑labora amb altres municipis  02/10/2015

L'Ajuntament de Cabrils, a proposta de la policia local, ha donat material com ara tanques, senyalització excepcional i cons, que ja es trobaven en desús, al servei de...(+)

 

Veure totes les notícies