L’Associació d’Hostalers presenta la 5a Ruta Gastronòmica de Cabrils

Publicat el 3 de juliol de 2017

Enguany cada establiment participant incorporarà a la seva carta les “croquetes amb pareo”, amb concurs inclòs.

L’Associació d’Hostalers ha presentat la cinquena edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils, una iniciativa que busca fomentar el turisme de proximitat i destacar les qualitats del municipi com a vila gastronòmica.

L’acte de presentació ha estat presidit per l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales, i el president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, Artur Masiques, i ha comptat amb la participació de la gastrònoma i col·laboradora de TV3, l’Àvia Remei. “Cabrils és la perla del Maresme en gastronomia”, va recordar Lina Morales.

Les ‘croquetes amb pareo’, novetats de la 5a Ruta Gastronòmica

Com a fil conductor de la ruta, enguany tots els establiments participants han creat un plat per a l’estiu: les “croquetes amb pareo”, que cada establiment incorporarà a la seva carta desenvolupant-lo i adaptant-lo a la seva cuina, ja sigui de mercat, tradicional o d’autor.

Paral·lelament, des de l’associació s’ha obert un concurs per tal que tothom que demani el plat a qualsevol dels establiments, li faci fotos i les publiqui a Instagram abans del 30 de setembre amb l’etiqueta #CroquetesAmbPareo i afegint la localització. La millor foto guanyarà un àpat per a dues persones en un establiment de l’Associació d’Hostalers, i la segona millor fotografia s’endurà un davantal de l’Associació.

La Ruta Gastronòmica de Cabrils està organitzada per l’Associació d’Hostalers amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cabrils.

‘Ajudants de cuina per un dia’ torna per tercer any consecutiu

Per altra banda, i seguint amb l’exitosa fórmula que es va posar en marxa fa dos anys, l’Associació ha convidat un total de 13 periodistes gastronòmics de 10 mitjans a viure en primera persona com és estar a la cuina de Ca l’Estrany, l’Hostal de la Plaça, el Tempo de l’Hort i Can Rin durant un servei real.

Els “ajudants de cuina per un dia” han estat els encarregats d’elaborar els plats del pica-pica que posteriorment han degustat tots els participants al restaurant Ca l’Estrany en un dinar-taula rodona on entre tots han compartit i valorat l’experiència. Alguns dels periodistes, fins i tot, han manifestat el seu desig de tornar a ser-hi presents l’edició vinent.

Comparteix aquesta notícia a la teva xarxa social