EL CONSELLER FELIP PUIG CLOURÀ CABRILS PROFESSIONAL EL PROPER DIUMENGE 19 D´ABRIL

El conseller Felip Puig serà testimoni directe de la primera fira de Professionals i Emprenedors de Cabrils, que es celebra el 19 d’abril i que s'anomena Cabrils Professional, un espai de trobada per a empresaris i emprenedors de Cabrils.

  • L’Ajuntament de Cabrils aposta fortament pels seus emprenedors i professionals i, després de molt de temps de valorar la manera més adequada per fomentar l’eix econòmic del municipi, Cabrils Professional és la resposta.
  • La 1a fira de professionals i emprenedors, que es celebra el 18 i 19 d’abril, permetrà apropar empreses i particulars del municipi, trobar sinèrgies entre els professionals i/o cobrir les necessitats de particulars amb empreses locals.

Cabrils Professional és la 1a Fira de Professionals i Emprenedors de Cabrils. L’objectiu de Cabrils Professional és ben simple i, al mateix temps, ofereix un gran potencial: fomentar la nostra economia local, donant visibilitat a l’activitat dels nostres autònoms i emprenedors, i facilitant les possibles col·laboracions professionals, dins el municipi.

Organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cabrils, Cabrils Professional vol ser una eina per dinamitzar l’economia del municipi. Es celebrarà el 18 i 19 d’abril i comptarà amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació, el Sr. Felip Puig, que serà l’encarregat de cloure la fira, juntament amb l’alcaldessa de Cabrils, la Sra. Lina Morales.
 

Programa de Cabrils Professional

L’activitat consta de dues parts. Un Networking/sopar, que tindrà lloc la nit de dissabte 18 d’abril, entre les 20 i les 24 hores, dirigit als professionals i emprenedors, per tal que es coneguin i interactuïn entre ells, amb l’objectiu de trobar sinèrgies i establir possibles col·laboracions entre empreses del municipi.

La segona part del programa es desenvoluparà el diumenge 19 d’abril, entre les 9.30 i les 14.30h, i consistirà en una fira on els diferents professionals donaran a conèixer les seves activitats, per tal que els particulars puguin saber de primera mà quines empreses i serveis es troben al municipi. Durant la fira es durà a terme un espai de Taula Rodona on el Sr. Marc Tarrés, president de PIMEC Joves Empresaris, donarà resposta als dubtes i inquietuds d’emprenedors i professionals que vulguin compartir les seves experiències.

COMPARTIR A
Share Button