EL 23 DE MARÇ S´INICIEN LES OBRES DEL PROJECTE D´ITINERARI PER A VIANANTS A LA CARRETERA BV-5022 DE CABRILS

L’objectiu principal és millorar les condicions de seguretat viària entre els vehicles i els vianants en el tram comprès entre els punts quilomètrics 2+070 i 2+600 d’aquesta carretera.

S’executarà una vorera de formigó, es renovarà l’enllumenat públic, es col·locarà un sistema de contenció entre vehicles i vianants, i crearà un nou tancament entre la vorera i la parcel·la.

Millorar l’accessibilitat i la seguretat dels vianants a la carretera BV-5022 de Cabrils. Aquest és l’objectiu principal del projecte d’itinerari que la Diputació de Barcelona ha lliurat al consistori maresmenc a través de l’àrea de Territori i Sostenibilitat. Les obres s’iniciaran el proper 23 de març i afectaran el tram comprès entre els quilòmetres 2+070 i 2+600 d’aquesta calçada, que actualment té un ample de 6,60 amb carrils de 3,30 d’amplada. Els arbres, les columnes d’enllumenat, i les senyals verticals de trànsit fan que en determinats punts del voral els vianants hagin d’envair la calçada per tal de continuar el seu recorregut.

El projecte defineix i valora les obres necessàries per habilitar un carril segregat per al trànsit de vianants que millori les condicions de seguretat viària entre els vianants i els vehicles. Per assolir-ho, s’executarà una vorera de formigó amb acabat al òxid de ferro, es renovaran les lluminàries públiques, es col·locarà un sistema de contenció que separi els vehicles dels vianants, i es farà un tancament entre la vorera i la parcel·la.

El pressupost de licitació d’aquest projecte de transformació de la carretera BV-5022 de Cabrils ascendeix a 299.534€.

COMPARTIR A
Share Button