Ja podeu consultar el programa de la Festa Major de Santa Creu

Cabrils ja ho té tot a punt per a la festa major de Santa Creu, que enguany se celebrarà de l’1 al 7 de maig al municipi amb un programa farcit d’activitats per a tots els públics.

Exposicions, concerts i trobades de sardanistes o puntaires compartiran cartellera amb teatre, passejades, correfoc, planetari, nits de ball per a totes les edats i molt més. Tampoc hi faltarà, coincidint amb la Diada de Santa Creu, el tradicional repic de campanes, l’Ofici de Festa Major o la benedicció del terme municipal a la Creueta així com el clàssic vermut de Santa Creu, l’Homenatge a la gent gran i la tarda d’atraccions gratuïtes.

Per segon any consecutiu se celebrarà també la ruta gastronòmica dBar&Bar El Cercatapes i Cabrils des de l’aire, un vol captiu en globus. La clausura dels actes de Festa Major serà el 7 de maig, on els cabrilencs i cabrilenques podran gaudir de la plantada de Gegants amb colles vingudes d’arreu de Catalunya. L’espectacle de llums a la façana de l’Església i els focs d’artifici posaran punt final a la Festa Major de Santa Creu 2017.

Per altra banda, si voleu sumar-vos a la conversa a la xarxa i explicar-nos i compartir amb tothom com esteu vivint la Festa Major o saber com la viu la resta de la vila, podeu utilitzar el hashtag #FMSantaCreu17.

Podeu consultar el programa de la Festa Major en el següent enllaç.

COMPARTIR A
Share Button