El casal d’estiu de Cabrils proposa fer la volta al món en 30 dies

El casal d’estiu municipal de Cabrils ja escalfa motors. Sota el lema “La volta al món en 30 dies” el casal proposa convertir els infants i joves en exploradors i portar-los a conèixer diferents cultures a través de tallers, conèixer com viuen els animals del planeta i alhora practicar esports de les diferents parts del món. A part, hi haurà una sortida setmanal de tot el dia i es faran gimcanes, tallers, excursions, esport, piscina i molt més.

El casal es durà a terme del 26 de juny al 28 de juliol a Can Barba i al CEM, està adreçat a infants i joves de P-3 a sisè de primària i hi ha l’opció d’apuntar-s’hi per setmanes, fer horari de matí o tot el dia, amb possibilitat d’acollida matinal i servei de menjador.

Per conèixer més a fons la dinàmica, els objectius i les diverses modalitats per apuntar-se al casal d’estiu, el pròxim dilluns 24 d’abril hi haurà una reunió informativa a les set de la tarda al centre cívic La Fàbrica.

En aquest document podeu consultar tots els detalls, així com els horaris, el llistat de preus i els objectius del casal. Podeu descarregar-lo, aquí.

COMPARTIR A
Share Button