Cabrils acull l’exposició ‘A l’entorn de la mirada’, del fotògraf Albert Olivé

Cabrils acollirà, del 3 al 21 de maig, l’exposició “A l’entorn de la mirada”, un recull de fotografies a càrrec del fotògraf Albert Olivé, qui al llarg de 20 anys ha desenvolupat la seva tasca com a fotoperiodista professional. L’exposició s’inaugurarà el dimecres 3 de maig a les sales de la Parròquia després de l’Ofici de Festa Major i la benedicció del terme municipal i es podrà visitar de dimarts a dissabte de sis a vuit del vespre, i els diumenges d’onze del matí a dues del migdia.

“A l’entorn de la mirada” presenta imatges de diferents àmbits de la vida quotidiana des d’un punt de vista d’observador de la realitat, buscant que la imatge no només sigui una il·lustració del text periodístic sinó la descripció de la notícia.

L’objectiu de la mostra fotogràfica té un doble vessant: d’una banda, valorar la feina d’una professió a cavall entre l’actualitat, la tècnica i l’art; i d’altra banda, realçar la fotografia per ella mateixa, com a expressió d’un discurs col·lectiu, des d’un punt de vista molt personal. I és que Albert Olivé ha aconseguit capturar no només episodis històrics sinó també les emocions que hi ha al darrere. És per això que la mostra va adreçada a tot tipus de ciutadans, però sobretot als amants de la fotografia i del fotoperiodisme quotidià i a aquells que estan interessats en l’actualitat.

Albert Olivé va començar els seus treballs l’any 1979 al diari l’Avui, i també va treballar pel Noticiero Universal on després de tres anys va passar a formar part de l’equip de Catalunya Sud de la ciutat de Tarragona. L’experiència forjada durant aquest període li va donar la solidesa necessària perquè l’agència EFE li obrís les portes. Des d’aquest moment, van ser moltes les portades i els esdeveniments que es van il·lustrar amb les seves fotografies.

COMPARTIR A
Share Button