Cabrils es prepara per Sant Jordi: paradetes, tallers, entrega de premis i molt més

L’Ajuntament de Cabrils ha organitzat una sèrie d’activitats per celebrar la diada de Sant Jordi al municipi. Els actes començaran dissabte 22 d’abril amb la conferència Els romàntics del tren, que es durà a terme a les set de la tarda al Museu Municipal de Cabrils i anirà a càrrec de l’enginyer Xavier Nubiola de Castellarnau. El matí del 23 d'abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, els carrers del centre de la vila s’ompliran de paradetes de roses i llibres i hi haurà diverses activitats programades per tal que els veïns i veïnes de la vila puguin gaudir de la festa al municipi.

Els actes començaran a les 10.30 h amb esmorzar més espectacle al parc Anselm Clavé, i a partir de les 11 h començaran els tallers: un taller de manualitats de Sant Jordi a càrrec de la Biblioteca de Cabrils que tindrà lloc davant la mateixa biblioteca, i un taller de punts de llibre a càrrec de l’Espai Jove Altell que es durà a terme fins a la una del migdia en una carpa situada davant de la Fàbrica.

Paral·lelament, a les 11.30 h començaran les lectures en veu alta del llibre “Cabrils, São Paulo, Barcelona. Un amor pendent” a càrrec d’usuaris de la Biblioteca de Cabrils amb la presència de l’autora del llibre, Emília Illamola. A les 12 h arribarà el torn del Conte musicat a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Cabrils que es durà a terme al centre cívic La Fàbrica; i a les 12.30 h tindrà lloc al mateix centre cívic l’entrega de premis culturals del Conte musicat, Superlectors i Mostra Literària en un acte amenitzat per l’actuació d’Adan Xou.

El punt final a la celebració de Sant Jordi el posarà el vermut, que tindrà lloc a les 13.30 h davant de La Fàbrica.

Podeu consultar el programa complet en el següent enllaç.

COMPARTIR A
Share Button