La segona edició de Cabrils Superstars aconsegueix recaptar 1200 euros per finançar els viatges de fi de curs dels joves de Cabrils

La segona edició de Cabrils Superstars, la festa dels joves que Cabrils que es va celebrar dissabte 1 d’abril de 19.15 a 23 h al centre cívic La Fàbrica, va aconseguir recaptar un total de 1.200 euros nets provinents del preu de les entrades i de les consumicions del servei de bar. Aquest import, que suposa 300 euros més que l’anterior edició, es repartirà a parts iguals entre les AMPA de les escoles Mas maria i l’Olivera i de l’institut de Cabrils i servirà per finançar part dels viatges de fi de curs dels alumnes dels tres centres educatius.

La festa va comptar amb les actuacions de 66 joves artistes, que van animar el públic amb espectacles de música, ball, teatre i màgia. El grup femení ELEVEN va ser l’encarregat d’obrir el festival amb la seva actuació, seguit dels trios Shine Bright i Time to Shine, l’actuació d’un pianista extraordinari amb el nom artístic de IAN i els divertits trucs dels mags Noe i Ernesto.

Més tard van actuar el grup de teatre Cantants de Dutxa, que van crear molta expectació i van donar pas a les actuacions de dansa de les noies de Locking Lockers i 9Pas a banda de ser les protagonistes de la desfilada de moda de roba d’adolescents que van proporcionar dues botigues patrocinadores de l’acte.

L’acte va estar presentat per cinc joves: Hugo, Lauren, Oussama, Lila i Lia, que havien treballat les últimes setmanes assajant els gags divertits de les presentacions; i també se’n va ser un seguiment gràfic per part de la Mariona, la Itziar i en Marc, que van fer fotografies durant tot l’esdeveniment. La festa va finalitzar amb una gran discoteca de llum i música dels DJ’s Bogu and Roger Freedom, que ja van participar l'any passat.

L’organització de Cabrils Superstars va estar coordinada per Wendy Minderhout, Monica Kruger i Susanna Camí amb l’ajuda de pares d’alumnes tant dels cursos de sisè de primària de les escoles Mas Maria i l’Olivera com de l’institut. També van comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’Espai Jove Altell, les tres AMPA i l’Escola Municipal de Música i amb el patrocini de les empreses Sorli, perruqueria VOLUM —que va maquillar i pentinar a totes les noies de la desfilada—, Rètols, Zamora Nens, i lLove & Paradise.

Podeu veure totes les fotografies en l’àlbum “Cabrils Superstars 2017” al Flickr de l’Ajuntament de Cabrils o fent clic directament en el següent enllaç.

COMPARTIR A
Share Button