Diumenge 2 d’abril, 47è concurs de dibuix de Cabrils

El pròxim diumenge 2 d’abril se celebrarà el tradicional concurs de dibuix per a escolars, que enguany arriba a la 47a edició. En total hi haurà set grups dividits per franges d’edat: el grup A per a infants de 0 a 3 anys, els grups B (P-3) i C (P-4 i P-5) per alumnes d’educació infantil, el grup D (1r i 2n) per alumnes de cicle inicial, el grup E (3r i 4t) per alumnes de cicle mitjà, el grup F (5è i 6è) per alumnes de cicle superior i el grup G per alumnes de primer i segon d’ESO.

El concurs començarà a les 12 h a l’Espai Jove Altell i s’entregaran tots els estris necessaris per dibuixar juntament amb unes xips i una beguda una vegada es faci entrega del dibuix. El tema a dibuixar serà escollit pels membres col·laboradors del Grup d’Arts Plàstiques de Cabrils, i els dibuixos portaran el número de registre, el grup i l’edat del participant omplert per un dels membres col·laboradors al moment de la inscripció del concurs, per tal de preservar l’anonimat dels concursants i fer una l’elecció més equànime dels dibuixos guanyadors per part del jurat. Les inscripcions es faran el mateix diumenge 2 d’abril a les 11 h a l’Espai Jove Altell.

Pel que fa als premis n'hi haurà dos per grup, que consisteixen en un objecte educatiu o joguina. A més, el fet de participar en el concurs dóna dret a rebre un llibre que serà lliurat el dia 2 de maig a l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc a les 17.30 h a la Plaça de l’Església. Els dibuixos rebuts seran exposats a la Biblioteca municipal del 2 al 7 de maig.

Podeu consultar les bases del 47è concurs de dibuix, en el següent enllaç.

COMPARTIR A
Share Button