UN GOS ROBANT I THE ROOFTOPS, GUANYADORS DEL 10è CONCURS DE MÚSICA JOVE

La final en directe es va celebrar dissabte 26 de juliol a l'Espai Escènic de Ca n'Humet del Masnou.

A la final van actuar Eros a.k.a. 47 & Dj Jp de Cabrils i Un Gos Robant de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria A (grups d'edats compreses entre els 16 i els 20 anys), i The Rooftops de Montgat, Dèria del Masnou i Allanamiento del Masnou, finalistes en la categoria B (grups d'edats compreses entre els 21 i els 30 anys).

El Concurs de Música Jove, una iniciativa dels Departaments de Joventut dels ajuntaments d'Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, va celebrar la final del 10è aniversari a l'Espai Escènic de Ca n'Humet del Masnou. Els grups guanyadors, Un Gos Robant, en la categoria A, i The Rofftops en la categoria B, tindran com a premi la gravació d'una maqueta als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui amb un productor professional, la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat i un concert de presentació remunerat en una de les localitats que organitzen el concurs durant l'any 2015.

El jurat del concurs va estar format per Jordi Novell: representant de la revista Enderrock, Tomàs Robisco: Enginyer de so, Productor Musical i Director dels Estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui, i Narcís Perich: Músic i cantautor.

Per a més informació, visiteu la web oficial del concurs:
http://www.enderrock.cat/musicajove/noticia/6/gos/robant/rooftops/guanyadors/10e/concurs/musica/jove.

 

COMPARTIR A
Share Button