La primavera arranca amb nous cursos i tallers a La Fàbrica

El Centre Cívic La Fàbrica ha presentat la nova programació per aquest segon trimestre del 2017, amb diversos cursos i tallers per a tots els públics.

Una de les principals novetats és el taller de cuina italiana a càrrec del xef Federico Bossini de l’ex restaurant La Locanda del Leon D’Oro que es durà a terme els dimarts de 18 a 20 h al casal de la gent gran. El taller comptarà amb sis sessions dividides en tres àmbits: taller de pasta fresca, de salses per a pasta i de pa, pizza i focaccia.

Els cursos d’expressió artística també tenen una forta presència a la programació. Per una banda, hi ha un curs de teatre infantil i un altre per adults; i per altra banda, també hi ha un curs de Modern Line Dance i una sèrie de cursos d’Street dance per a totes les edats: petit pas per a nens i nenes de 5 a 7 anys, primer pas per alumnes de 8 a 10 anys, segon pas per a les edats compreses entre 10 i 12 anys i tercer pas per a joves d’entre 12 i 14 anys.

També es durà a terme un taller d’anglès per aprendre el vocabulari bàsic per viatjar i conèixer gent, i dos tallers d’entreteniment que es duran a terme a l’antic escorxador: el taller de restauració de moble antic i pintura decorativa adreçat a totes aquelles persones que en 12 sessions vulguin aprendre a renovar, restaurar i reutilitzar els seus mobles; i el curs de dibuix, amb un total d’11 sessions dirigides a tot tipus de públic independentment de quin sigui el seu nivell.

Els cursos i tallers tenen durades i preus diferents, i han de tenir un mínim d’inscrits. Podeu consultar tots els detalls així com els horaris, preus i formes de pagament en el següent enllaç.

COMPARTIR A
Share Button