Arriba la segona edició de Cabrils Superstars, la festa dels joves de Cabrils

Després de l’èxit de l’any passat, el pròxim dissabte 1 d’abril arriba la segona edició de ‘Cabrils Superstars’, la festa dels joves de Cabrils que està organitzada per les AMPA dels centres educatius del municipi —el Mas Maria, l’Olivera i l’Institut—,  juntament amb el suport de l’Ajuntament de Cabrils.

Sorgida arran de la idea de tres mares d’alumnes, la Wendy Wilkins, la Susanna Camí i l'Elena Coscoja, ‘Cabrils Superstars’ és una festa de música, ball, teatre i màgia que està protagonitzada per joves d’entre 11 i 17 anys amb ganes d’expressar el seu talent davant d’un públic de totes les edats, majoritàriament familiar.

El festival se celebrarà al centre cívic La Fàbrica des de les set de la tarda i fins a les onze de la nit, i com l’any anterior els diners recaptats serviran per finançar els viatges de fi de curs de sisè de primària i quart d’ESO d’aquelles famílies que col·laborin activament en el festival.

L’any passat es van vendre un total de 358 entrades, 234 tiquets d’entrepans i 82 de refrescs, que van generar uns beneficis nets de prop de 900 euros. Ara, amb aquesta nova edició, es pretén consolidar el festival per tal que entri a formar part de la programació anual de Cabrils.

Tots aquells alumnes entre 11 i 17 anys que vulguin actuar al festival, tenen temps d’inscriure’s a l’Espai Jove Altell fins divendres 24 de març.

COMPARTIR A
Share Button