Cabrils torna a acollir, per cinquè any consecutiu, una fase prèvia de la Danone Nations Cup

El pròxim diumenge 19 de març tindrà lloc a Cabrils l’última de les cinc fases prèvies de Catalunya per a la Danone Nations Cup 2017, el campionat de futbol aleví que és considerat com el més important del món.

La jornada se celebrarà a les instal·lacions del Club Esportiu Cabrils, començarà a les nou del matí i s’allargarà fins a les vuit del vespre, i comptarà amb la participació de 24 equips de nens i nenes de 10 a 12 anys provinents de la demarcació de Barcelona, entre ells el C.E. Cabrils, que hi participarà amb dos equips de categoria alevina formats per les tres línies d'alevins que actualment hi ha al club, per tal que hi puguin participar tots els integrants. D’aquesta fase prèvia en sortiran quatre classificats, que aniran a la final regional de Catalunya que tindrà lloc el pròxim 21 de maig a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Durant la jornada, a més de gaudir del futbol, els integrants dels diferents equips rebran xerrades nutricionals per a fomentar hàbits de vida saludables i els assistents també podran tastar els diversos plats que podran trobar als Food Trucks, els camions de menjar més saborosos de la zona.

Aquest és el cinquè any consecutiu que l’organització de la Danone Nations Cup opta per Cabrils com a seu d’una de les fases prèvies del torneig a Catalunya. En aquest sentit, Lluís Díaz, coordinador del C. E. Cabrils, destaca que “tenint en compte que és el millor torneig aleví del món, per a nosaltres acollir una fase prèvia essent un equip de poble és tot un orgull”. “Ens omple molt que confiïn en les nostres instal·lacions”, afegeix.

I és que tal com afirma Díaz, “aquest torneig, a banda de ser el més important d’aleví, també dóna l’oportunitat de participar en tornejos a molts nens i nenes que sovint no poden fer-ho, com el cas d’unes nenes integrants d’un equip d’hoquei que tenien il·lusió per participar en el campionat, i Danone els va donar l’oportunitat de fer-ho”.

Danone Nations Cup, el mundial del futbol aleví

La Danone Nations Cup (DNC) va néixer l’any 2000 i des de llavors s’ha posicionat com el mundial de futbol aleví més important a escala internacional. Actualment compta amb la participació de més de dos milions i mig de nens i nenes d’entre 10 i 12 anys provinents de 32 països dels cinc continents. D’aquests, prop de 40.000 participants provenen de més d’11.000 clubs i 24.000 escoles d’arreu d’Espanya que any rere any gaudeixen del campionat complint amb el lema de la DNC: “Creu en els teus somnis”. El torneig està avalat per la FIFA i rep el suport de personatges coneguts del món futbolístic, com ara Zinédine Zidane, qui exerceix com ambaixador des de l’any 2003.

COMPARTIR A
Share Button