Millores en el funcionament del Servei d’Intermediació Laboral de l’Ajuntament de Cabrils

El Servei d’Intermediació Laboral (SIL) de l’Ajuntament de Cabrils ha aplicat una sèrie de millores en el seu funcionament per tal d’augmentar l’eficàcia del servei. Tots els usuaris inscrits en aquest servei d’àmbit local, que posa en contacte ofertes de feina amb veïns i veïnes de Cabrils i rodalies, no experimentaran cap canvi atès que seguiran rebent les mateixes ofertes.

Els canvis s’han implementat després de detectar que arran de la publicació de les ofertes de feina a les diferents xarxes socials per part dels mateixos usuaris, hi ha hagut un augment de persones interessades que resideixen lluny de l’àmbit d’actuació. Aquest fet provoca una disminució de l’eficàcia del servei, i per això des del SIL es demana als usuaris que no pengin les ofertes a les xarxes socials atès que són vacants adreçades exclusivament a les persones inscrites a la Borsa de Treball del SIL.

D’altra banda, si coneixeu d’algú que estigui interessat en alguna de les ofertes que us arribi a través del SIL, cal que aquesta persona es posi en contacte amb el Servei a través del correu electrònic sil@cabrils.cat. A partir de la rebuda del correu, la persona corresponent es posarà en contacte amb l’usuari per fer-li una entrevista personal inicial amb revisió del currículum, sempre amb cita prèvia. Un cop feta aquesta entrevista, ja passarà a formar part de la borsa de treball del Servei.

Per últim, tots aquells que estiguin inscrits al servei i desitgin actualitzar el currículum poden fer-ho enviant-lo directament per correu electrònic.

COMPARTIR A
Share Button