L’alcaldessa de Cabrils explica a ‘Els Matins’ de TV3 el bon funcionament de les càmeres de seguretat instal•lades al municipi per evitar robatoris

El programa “Els Matins” de TV3 s’ha desplaçat a Cabrils aquest dimarts 14 de març per conèixer de primera mà la situació de la vila després l’augment de robatoris a diversos domicilis del Baix Maresme durant els darrers mesos. Per fer-ho han entrevistat l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales, que ha destacat que si bé s’ha notat l’augment dels robatoris, som el poble que menys repunt ha tingut de tota la comarca. Concretament, a Cabrils han augmentat els robatoris un 4% en comparació amb les dades corresponents al mateix període de l’any passat.

Lina Morales també s’ha referit a la importància de tenir càmeres de seguretat per evitar robatoris, considerant-les com un factor essencial tant per dissuadir els lladres com per identificar-los en cas que s’acabi produint el furt. “Quan nosaltres vam posar les càmeres, ara fa dos anys i mig aproximadament, vam notar una davallada d’un 10% dels robatoris. Funcionen, i funcionen molt bé”, ha afirmat l’alcaldessa, qui ha destacat que “és una despesa pel municipi però és una despesa en seguretat i és molt important tenir-la”.

Finalment, Lina Morales ha remarcat la importància de modificar les lleis per evitar que els lladres puguin tornar ràpidament al carrer i delinquir novament després que la policia local o els Mossos d’Esquadra els hagin detingut.

Podeu veure el vídeo sencer, en el següent enllaç.

COMPARTIR A
Share Button