L’Ajuntament de Cabrils i la Fundació El Maresme signen un conveni de cooperació

L’Ajuntament de Cabrils i la Fundació El Maresme han signat un conveni de col·laboració per tal de facilitar la inserció laboral a persones amb discapacitat intel·lectual. Concretament, l’ajuntament ha incorporat un jove en règim de pràctiques en les quals durant un centenar d’hores tindrà l’oportunitat de treballar en tasques administratives en un entorn de treball real.

La Fundació privada El Maresme és una institució d’iniciativa social sense afany de lucre constituïda el 1994 que promou i impulsa la integració social de les persones amb discapacitat psíquica des dels principis de la normalització i reconeixement de la diferència. El seu objectiu és atendre i donar resposta a qualsevol qüestió relacionada amb les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca del Maresme, ja sigui a nivell informatiu i d’orientació com d’assistència o tractament.

Actualment, la Fundació El Maresme atén més de 1.800 usuaris i compta amb uns 270 professionals de diferents perfils d’atenció socioeducativa, terapèutica i de gestió i més de 40 voluntaris. Amb la signatura d’aquest conveni, l’Ajuntament de Cabrils fa un pas més per garantir la igualtat d’oportunitats per a les persones amb discapacitat.

COMPARTIR A
Share Button