Arriba a Cabrils la primera edició del ‘Reacciona’, un taller de cinema per a majors de 14 anys

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cabrils posa en marxa la primera edició del projecte “Reacciona”, un taller de cinema dirigit als joves majors de 14 anys però obert a tot tipus de públic sense límit d'edat que té com a producte final la creació col·lectiva d’un curtmetratge per a una ONG o entitat que es presentarà públicament.

El projecte, que estarà impartit per "Taller de Cinema" i ha estat possible gràcies a la subvenció del Centre d'Estudis Culturals de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, té una durada de 12 sessions de dues hores cadascuna on els participants realitzaran el seu film expressant els seus gustos, les seves inquietuds i la seva personalitat. La primera sessió tindrà lloc el dimarts 28 de març al Centre Cívic La Fàbrica, i el taller s'impartirà tots els dimarts entre abril i juny des de les 19.30 h i fins a les 21.30 h a l’Hotel d’Entitats.

"Reacciona” presenta dues aportacions clares: per una banda, l’adquisició dels aprenentatges tècnics, la introducció al llenguatge audiovisual i la descoberta del món del cinema (preparació del guió, rodatge, edició i muntatge); i per altra banda, s’aprofita l’atracció que això genera en els participants per afegir motivació en la investigació de la temàtica escollida.

Però, a més, el projecte té una tercera aportació dedicada al servei, amb la qual cosa quan es dugui a terme el taller els joves escolliran una ONG o entitat que tingui relació amb el curt. Aquesta guiarà i farà un seguiment del fons del projecte, de manera que un cop el curtmetratge estigui finalitzat, la mateixa entitat podrà servir-se’n per a tasques d’informació i/o sensibilització.

El taller està obert a qualsevol persona que sigui amant del cinema o tingui inquetud per conèixer el seu món de prop. Les inscripcions estaran obertes fins al 24 de març, i es poden fer directament a l’Espai Jove Altell (C/ Emília Carles, 6). Tanmateix, per a més informació podeu trucar als telèfons 93 753 38 06 i 678 60 56 15 de l'Espai Jove o enviar un correu electrònic a joventut@cabrils.cat.

COMPARTIR A
Share Button