Obertes les inscripcions per participar a la rua de carnaval de Cabrils i al concurs de disfresses

L’Ajuntament de Cabrils, de la mà de la regidoria de Festes, ha obert el termini per realitzar les inscripcions per participar a la rua de carnaval 2017 i al concurs de disfresses.

Per formalitzar les inscripcions és necessari omplir aquest document i entregar-lo al centre cívic la Fàbrica (Domènec Carles, 21) de dilluns a divendres de 9 a 14 h o bé enviar-lo per correu electrònic a festes@cabrils.cat abans del 21 de febrer a les 12 h. També es podrà entregar presencialment a l’inici de la rua el mateix dia de la seva celebració.

Podran participar a la rua de carnaval totes les comparses que estiguin formades per un mínim de quatre persones així com parelles i persones a títol individual. Cada participant s’inscriurà sota un lema al·legòric relacionat amb la disfressa que portin els seus membres.

La concentració per a la rua de carnaval serà el dissabte 25 de febrer a les 11 h i la sortida serà a les 12 h des dels Horts de Santa Creu. La col·locació dels participants a la rua serà per ordre d’arribada, i la regidoria de Festes lliurarà a cada participant un número d’identificació que s’haurà de col·locar en un lloc visible durant el transcurs de la rua.

Pel que fa al concurs de disfresses, hi haurà diversos premis tant per a comparses com per a disfresses individuals o per parella. Els premis a les comparses seran de 432,10 euros el primer premi, 308,64 euros el segon premi, 185,19 euros el tercer premi i dos accèssits de 148,15 euros. El premi individual o per parella serà de 185,19 euros. Per poder optar al premi, els participants hauran d’inscriure’s i completar tot el circuit de la rua.

Podeu consultar les bases de la rua de carnaval 2017 juntament amb tota la programació, en el següent enllaç.

COMPARTIR A
Share Button