Cabrils s’adhereix a la campanya ‘Casa Nostra, Casa Vostra’

El ple municipal de dijous 26 de gener va aprovar amb 12 vots a favor (CiU, MUC, ERC i PSC) i una abstenció (PP) adherir l’Ajuntament de Cabrils a la campanya “Casa Nostra, Casa Vostra” per fomentar l’acollida de refugiats a Catalunya.

Amb l’aprovació d’aquesta moció —presentada a proposta de CiU, MUC i ERC— l’Ajuntament de  Cabrils es reafirma com a municipi acollidor donant suport a les iniciatives d’acollida de població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a l’àrea Mediterrània.

Juntament amb l’adhesió a aquesta campanya de sensibilització, l’Ajuntament de Cabrils convoca a la ciutadania a mobilitzar-se assistint a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona el proper dissabte 18 de febrer sota el lema “Volem acollir” per reclamar que Catalunya aculli persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences. La marxa sortirà a les 16 h de la plaça Urquinaona i finalitzarà al Passeig Marítim de la capital catalana.

La campanya “Casa Nostra, Casa Vostra” està conformada per milers de persones a títol individual, col·lectius i moviments socials, ONG i empreses del sector cultural per denunciar la situació que viuen les persones refugiades i migrants i demanar polítiques d’acollida reals.

COMPARTIR A
Share Button