EL 10è CONCURS DE MÚSICA JOVE JA TÉ FINALISTES

El 10è Concurs de Música Jove 2014, organitzat pels Departaments de Joventut dels Ajuntaments d'Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, ja té finalistes.

El Concurs es divideix en dues categories, la de joves entre 16 i 20 anys, i la d’entre 21 i 30 anys. A la primera, els finalistes han estat Eros a.k.a 47 i DJ JP (de Cabrils), Estramers (del Masnou) i Un gos robant (de Vilassar de Mar) i, a la segona, Rooftops (de Montgat), Dèria (del Masnou) i Allanamiento (del Masnou).

Els guanyadors es decidiran el 26 de juliol, en un concert final a l'Espai Escènic Ca n'Humet de El Masnou.

Coneixeu els grups accedint al segúent enllaç: http://www.enderrock.cat/musicajove/grups.

El jurat d'aquesta edició ha estat format per Jordi Novell, representant d'Enderrock, Tomàs Robisco, enginyer de so, productor musical i director dels Estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui i Narcís Perich, músic i cantautor.

Els guanyadors del concurs en les dues categories tindran com a premi la gravació de diverses cançons ( 2 o 4 segons la categoria), la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat i un concert de presentació remunerat en una de les localitats que organitzen el concurs durant l’any 2015.

Horari dels concerts del 26 de juliol:
19 h Concert Categoria A
21h Final Categoria A
23 h Concert Categoria B
01h Final Categoria B

 

 

COMPARTIR A
Share Button