Arriba la programació de febrer de l'Espai Jove Altell

L’Espai Jove Altell inicia la programació de febrer amb la mirada posada en el carnaval. Des d’aquest dimecres 8 de febrer i fins al dia 24, a l’Altell estaran immersos en la preparació de la nova disfressa per a la rua de carnaval que se celebrarà a Cabrils pròxim dissabte 25 de febrer.

Després que la comparsa de l’Altell guanyés el segon premi en el concurs de carnaval de l’any passat, enguany des de l’Altell tornen a participar-hi amb la intenció de comptar encara amb més participants.

A banda del carnaval, però, l’activitat continuarà a ple rendiment amb els diversos tallers com el de truites, coques de recapte o handmade i amb la sortida que tenen prevista per aquest divendres 10 de febrer per a visitar un estudi de doblatge a Barcelona (podeu consultar la programació de l’Altell en el següent enllaç).

L'Altell ofereix també els serveis d'aula d'estudi i espai de trobada

Més enllà de les activitats mensuals, l’Espai Jove també ofereix diversos serveis dirigits a joves d’entre 12 i 29 anys, com ara l’Aula d’estudi, l’Espai de trobada o les tardes de mitja i ganxet.

L’Aula d’estudi és un espai gratuït amb ordinadors, Wi-Fi i impressora reservat exclusivament per aquells joves que vulguin fer deures, estudiar o fer treballs en grup. Està obert tots els matins de 10 a 14 h i les tardes de 16.30 a 17.30 h.

També hi ha l’Espai Troba’t, un punt de trobada on els joves poden jugar a diferents jocs de taula, escoltar música, veure curts i intercanviar inquietuds, pensaments i idees. Un espai per pensar, proposar, jugar, descobrir, intercanviar, imaginar i compartir que està disponible de dilluns a dimecres de 17:30 h a 20 h i els dijous de 17:30 a 19 h.

Per últim, els dijous de set a vuit de la tarda l’Altell acull “Reenganxant el ganxet i la mitja”, un espai gratuït de trobada, aprenentatge i intercanvi de coneixements on a banda d’aprendre i conèixer gent nova, es vol recuperar la tradició de teixir amb llana amb la creació de moneders, barrets d’hivern, bufandes, xals, elements decoratius, mantes o estores entre d’altres.

COMPARTIR A
Share Button