Cabrils acull la presentació del llibre 'Cabrils, São Paulo, Barcelona. Un amor pendent', d'Emília Illamola

Cabrils serà l’escenari el pròxim divendres 17 de febrer de la presentació del llibre “Cabrils, São Paulo, Barcelona. Un amor pendent”, una novel·la escrita per Emília Illamola i editada per Voliana Edicions que està contextualitzada al municipi. L’acte se celebrarà  les 20.30 h a la Biblioteca de Cabrils, estarà presentat per Joaquim Forcada i comptarà amb la presència de l’escriptora.

“Cabrils, São Paulo, Barcelona. Un amor pendent” és una novel·la inspirada en fets reals de la vida de Jaume Almirall i Joana Borràs, els quals han compartit amb l’autora records i vivències, moltes de les quals han quedat reflectides en aquest llibre que presenta en tres parts de forma fraccionada.

La novel·la comença i acaba a Cabrils, però al mateix temps transita pels escenaris d’Argentina, Uruguai, São Paulo i Barcelona, tot resseguint els itineraris individuals dels protagonistes; una tasca que l’autora inicia l’estiu del 2016 quan recull i escriu aquesta història que recula fins al 1947, en plena postguerra.

Emília Illamola Ganduxé va néixer l’any 1953 a Argentona i ha estat vinculada laboralment al món del llibre des del 1974. És autora del llibre de prosa poètica Fraccions i de les novel·les Joc de Llunes, Una certa onada i Más allà del cielo azul. ‘Cabrils, São Paulo, Barcelona. Un amor pendent’ és la seva darrera creació literària.

COMPARTIR A
Share Button