Cabrils comença a preparar els actes de carnaval

Cabrils celebrarà el pròxim dissabte 25 de febrer la popular rua de carnaval amb una jornada festiva per a totes les edats que comptarà amb l’animació de la banda Patilla.

Les activitats començaran a les 11 del matí als Horts de Santa Creu amb la concentració de disfresses i una xocolatada per entrar en calor abans de la rua.

A partir de les 12 h les comparses desfilaran pels carrers de Cabrils i finalitzarà a la una del migdia amb l'actuació de ball dels alumnes de 9PAS. Seguidament, hi haurà vermut popular i a les 13.45 h tindrà lloc l’entrega de premis.

Com anys anteriors, hi haurà premis per a les disfresses tant col·lectives com individuals. Els guanyadors del primer premi del concurs de disfresses de grups o comparses rebran 350 euros, mentre que els segons classificats se n’enduran 250 i els tercers, 150. El premi per al millor concurs de disfresses individual o parella serà de 150 euros. Per a més informació i inscripcions, podeu descarregar les bases en aquest enllaç.

Els actes de carnaval acabaran l’1 de març amb el tradicional enterrament de la sardina organitzat per la Societat La Concòrdia, que tindrà lloc a les 19 h a la sala La Concòrdia i comptarà amb la participació dels Grallers de Cabrils. Allà hi haurà la sala de vetlla (es demana vestir de rigorós dol!) i posteriorment es farà la cercavila i la lectura del testament per finalment acabar amb la sardinada popular als Horts de Santa Creu, per a tots aquells que vulguin assaborir unes bones sardines a la brasa amb pa i vi.

Apunta’t a la comparsa de l’Espai Jove Altell

Per altra banda, des de l’Espai Jove estan buscant joves entre 12 i 29 anys per a unir-se a la comparsa de l’Altell, que en la darrera rua van guanyar el segon premi. Els interessats en formar-hi part tenen temps per fer les inscripcions fins al dimarts sis de febrer al mateix Espai Jove, i la primera reunió tindrà lloc el dia 8 a les 17.30 h a l’Altell.

COMPARTIR A
Share Button