Cabrils pavimentarà els dos terrenys de l´estacionament de Can Botella per tal de millorar les condicions del servei d´aparcament

L’Ajuntament de Cabrils iniciarà el pròxim dilluns 23 de gener les obres d’arranjament i millora de les dues plataformes de l’aparcament gratuït de Can Botella que actualment no estan asfaltades i que compten amb una superfície aproximada de 3.000 m2.

L’arranjament de l'aparcament, situat a l’entorn de la zona comercial de Cabrils, contempla les següents actuacions:

 

  • Asfaltat de les dues plataformes que conformen l’aparcament de Can Botella, canalització de serveis i delimitació de 72 places per a vehicles i places per a motos.
  • Millora de les viones i baranes actuals.
  • Construcció de voravies i pas de vianants.
  • Millores per al desguàs de les aigües pluvials.
  • Rehabilitació dels murs existents i petits enjardinaments.
  • Substitució dels bàculs de l’enllumenat públic existent per noves lluminàries amb sistema LED i il·luminació de la zona enjardinada que s’habilitarà.
  • Habilitació d’escales entre les dues plataformes.
  • Instal·lació un post de recàrrega elèctrica semiràpida.

La Regidora d’Urbanisme i Habitatge, Marta Gómez, destaca que l’execució d’aquest projecte té com a objectiu “la urbanització i reordenació de l’espai de les dues plataformes per tal de millorar les condicions inherents al servei d’aparcament que dóna” així com facilitar la recollida i conducció de les aigües pluvials per minimitzar al màxim els seus efectes en cas d’aiguats.

Tanmateix, Marta Gómez destaca que la licitació de les obres “ha prioritzat entre altres millores la mínima afectació als veïns i usuaris de l'aparcament”, tot i que malgrat això l’execució de les obres comportarà inevitablement molèsties, com ara l’alteració de l’estacionament a les dues plataformes de l’aparcament de Can Botella.

Aquestes obres, que han estat adjudicades a l’empresa GrupMas Constructors SLU per un import de 149.664,03 euros més IVA, tenen una durada prevista de dos mesos i s’emmarquen dins de les inversions denominades financerament sostenibles que enguany es duran a terme al municipi després de la modificació del pressupost núm. 23/2016 per a la utilització del superàvit de l’exercici 2015 per inversions financerament sostenibles, aprovada pel Ple municipal el 28 de juliol de 2016.

Des de la pàgina web de l’Ajuntament de Cabrils hem habilitat un espai per informar de l’estat de les actuacions així com dels aparcaments disponibles a mesura que avancin les obres. Podeu accedir-hi des de la secció “Actualitat” – “Obres de millora Can Botella” o fent clic en aquest enllaç.

COMPARTIR A
Share Button