Arriba una nova edició de la Cabrilenca

El Parc de la Serralada Litoral de Cabrils serà l’escenari de la Cabrilenca 2017, la tradicional caminada popular solidària organitzada pel Club Ciclista Cabrils que se celebrarà el diumenge 26 de febrer i que enguany arriba a la 12a edició.

Sota el lema Camines o corres?”, la cursa popular té com a objectiu promoure el món de l’esport dins el turisme de muntanya i com en edicions anteriors constarà de dos recorreguts de diferent longitud i dificultat tècnica: un de 10 quilòmetres i un altre de 20, que es podran fer tant caminant com corrent.

La sortida tindrà lloc de 7.30 a 8 h al Pàrquing de Can Botella de Cabrils, i al final de la caminada es lliurarà a tots els participants un obsequi commemoratiu i seguidament se celebrarà la tradicional botifarrada (aquells participants que siguin vegetarians i/o celíacs, caldrà que ho avisin al moment de fer la inscripció i per tal de poder gaudir d’un esmorzar específic).

D’altra banda, i seguint amb les aportacions a causes solidàries de les darreres edicions, aquest any es destinaran 0,50 euros a la Iniciativa Solidària “Muévete por los que no pueden”, un projecte que va néixer de la mà de l’esportista amb discapacitat visual Marcos Bajo Lea i del seu equip, que té com a objectiu principal donar a conèixer les malalties minoritàries —a Espanya hi ha més de tres milions d’afectats— , animar als discapacitats a practicar esport saludable, eliminar barreres socials i apropar a la població la realitat dels pacients i familiars de malalties rares i recaptar fons per a continuar la recerca.

Les inscripcions estaran obertes fins dissabte 25 de febrer o fins a arribar als 1.200 inscrits, i el preu inclou tant l’esmorzar com l’avituallament i una samarreta tècnica commemorativa.

Per a més informació o per realitzar les inscripcions, cal visitar el bloc de la Cabrilenca o fer clic en aquest enllaç.

 

COMPARTIR A
Share Button