Cabrils, entre els cinc municipis maresmencs que més reciclen

Cabrils és un dels cinc municipis del Maresme amb una millor taxa de recollida selectiva, d'acord amb les últimes dades presentades recentment per l'Agència de Residus de Catalunya.

Concretament, l'any 2015 la recollida selectiva neta a Cabrils es va situar en el 49,46% quan la mitjana al Maresme és del 30,48%, i la taxa de recollida selectiva bruta del municipi va ser de 60,93% davant del 38,93% de mitjana del Maresme. La recollida selectiva neta inclou tots aquells residus municipals recollits sense considerar els impropis (o residus que no es corresponen amb la fracció llençada) presentats a cada fracció objecte d'acollida, mentre que la recollida selectiva bruta fa referència a tots els residus municipals aportats als sistemes públics de recollida (contenidors, porta a porta, deixalleries, botigues...) incloent els impropis.

Aquestes dades situen Cabrils com el cinquè municipi del Maresme amb una millor taxa de recollida selectiva tant neta com bruta, només per darrere de Canet de Mar, Cabrera de Mar, Sant Pol de Mar i Argentona.

En la següent gràfica elaborada per l’Agència de Residus de Catalunya es poden consultar els percentatges de recollida selectiva neta i bruta de tots els municipis del Maresme (per accedir a l'informe, cal visitar aquest enllaç).

COMPARTIR A
Share Button