Els veïns i veïnes de Cabrils ja han decidit on destinar els 25.000 euros dels pressupostos participatius 2016

Els veïns i veïnes de Cabrils ja han decidit a quina de les 10 propostes destinar els 25.000 euros dels pressuposts participatius 2016.

La proposta guanyadora ha estat, amb un 36,1% dels vots, la de crear itineraris més segurs per als vianants. Concretament, la proposta consisteix a segregar la part dels vianants de la del trànsit rodat a la banda dreta en sentit pujada de l’anomenada carretera de Cabrils (entre el c/ Màquina d’en Mas i el C/ Horts de les Monges), mitjançant una tanca similar a la del C/ de la Vela.

La creació d'una xarxa de camins i corriols (13,49% dels vots) i la renovació dels espais oberts de l'equipament municipal de l'Olivera (11.5%) han quedat en segona i tercera posició respectivament.

Els pressupostos participatius se celebren des de fa quatre anys a Cabrils, i enguany amb la voluntat de proporcionar el màxim de facilitats al veïnat a l’hora de votar les diferents propostes, s’han habilitat diversos canals de votació entre els dies 7 i 18 de desembre, coincidint amb el període de votació: la pàgina web participa.cabrils.cat, una APP per a dispositius mòbils iOS i Android, i la possibilitat de votar en ordinadors ubicats a diversos equipaments municipals com ara l’Ajuntament o el CEM.

En total s’han comptabilitzat 252 votacions de cabrilencs i cabrilenques majors de 16 anys i empadronats al municipi, i tot i que només s’implementarà la proposta que ha rebut més vots, la resta de propostes seran estudiades per l’Ajuntament per valorar-les i contemplar-les com a futures accions.

A continuació podeu consultar tots els detalls de les votacions als pressupostos participatius 2016:

 

COMPARTIR A
Share Button