Èxit del taller per a joves sobre estereotips i rols de gènere

Aquest dissabte 17 de desembre l’Espai Jove Altell va impartir un taller per a la igualtat sobre estereotips i rols de gènere dirigit a joves d’entre 15 i 25 anys.

L’esdeveniment, que va ser valorat molt positivament pels assistents, va convertir-se en un espai de trobada i reflexió al voltant de les classificacions de gènere i les discriminacions que impliquen.

Durant l’acte, a càrrec de l’entitat Cúrcuma i amb la participació de la unitat de pioners i caps de l’Agrupament Escolta Montcabrer, es van crear dinàmiques que van permetre al grup qüestionar els patrons establerts i identificar les discriminacions i violències que es generen.

Per altra banda, els joves també van poder reflexionar sobre  els seus comportaments, les possibles alternatives i altres models de relació més enriquidors i respectuosos amb la diversitat.

El taller sobre estereotips i rols de gènere s’havia programat inicialment pel 23 de novembre amb motiu del Dia contra la Violència de Gènere, però es va haver d’ajornar i finalment s’ha pogut impartir aquest dissabte.

COMPARTIR A
Share Button