CONCURS DE MÚSICA JOVE 2014

Ja està oberta la inscripció de la 10a edició!!!
Les antigues Beques de Música Jove canvien i es transformen en el Concurs de Música Jove en la seva desena edició. Aquesta iniciativa promoguda per les Regidories de Joventut dels ajuntaments d’Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar pretén donar suport i promocionar als músics novells de les localitats que l’organitzen.

Categories
El Concurs de Música Jove del Maresme es divideix en dues categories: la de joves entre 16 i 20 anys, i la d’entre 21 i 30 anys. S’admet que algun dels components dels grups sigui menor o major de les edats indicades, sempre que la majoria de components del grup estiguin dins d’una de les categories. En tot cas, l’edat mínima és de 14 anys i la màxima, de 35.

Termini de inscripció
El termini d'inscripció s'ha ampliat fins el dia 10 de juliol del 2014. Els noms dels grups/solistes preseleccionats es faran públics el 14 de juliol i els grups finalistes, el 18 de juliol.

Final en directe
Els grups o solistes finalistes de cada categoria actuaran el dia 26 de juliol de 2014 en un concert en un espai que determinarà l’Ajuntament organitzador, enguany El Masnou.

Com fer la inscripció
Les inscripcions es poden fer directament des del web d'Enderrock www.enderrock.cat/musicajove i també de manera presencial als equipaments de Joventut de cada municipi organitzador, en el cas de Cabrils, a l'Altell. Espai Jove i Punt d'Informació Juvenil.

Premis
Els guanyadors/es del concurs en les dues categories tindran com a premi la gravació d’una maqueta als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui, la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat i un concert de presentació remunerat en una de les localitats que organitzen el concurs durant l’any 2015.

Per informació més detallada sobre les condicions de participació, consulteu les bases del concurs.

Taller d'introducció a la indústria musical
Una de les novetats d'aquest any en el concurs és la realització d'un taller d'introducció a la indústria musical, en el que podran participar tots aquells interessats/des, estiguin o no inscrits al concurs. En aquest taller es facilitaran eines bàsiques per poder accedir al món de la música desde diferentes vessants: plataformes digitals, entitats de gestió musical, drets d'autor, managements, discogràfiques, sales de concerts, aspectes tècnics...etc.
El taller es realitzarà el 16 de juliol, a les 17h a Ca N'Humet (C. Fontanills, 77 de El Masnou).

COMPARTIR A
Share Button