Acte d'inauguració del nou Institut de Cabrils

Cabrils inaugurarà el nou Institut el dilluns 12 de desembre a partir de les 11.30 h. L’acte comptarà amb la presència de la Consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz; l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales; el director general de Centres Públics, Lluís Baulenas; la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme-Vallès, Carmina Piña; i altres autoritats locals.

Durant l’acte, la consellera descobrirà la placa inaugural del centre i posteriorment en visitarà les instal·lacions. En acabar, tindran lloc els parlaments al pati de l’escola, així com una actuació musical a càrrec dels alumnes del centre. La inauguració, oberta a tots els veïns i veïnes del municipi, acabarà amb un petit refrigeri a la cantina.           

Els 294 alumnes matriculats a l'institut de Cabrils van començar les classes a les noves instal·lacions el passat 17 d'octubre. L’edifici, amb capacitat per a 360 estudiants, compta amb una superfície total construïda de 2.990 m2 distribuïts en tres plantes, alberga tres línies d’educació secundària, compta amb un total de 12 aules d’ESO i 9 aules entre les quals hi ha el laboratori o les aules de música i dibuix.

 

COMPARTIR A
Share Button