Places exhaurides pel curs intensiu de monitor de lleure

El curs intensiu de monitor/a d’educació en el lleure previst per aquest Nadal ha exhaurit totes les places 15 dies abans que finalitzi el termini d’inscripcions.

L’objectiu del curs, adreçat a nois i noies a partir de 18 anys, és preparar els joves per treballar en colònies, casals d’estiu, campaments, rutes, activitats de guàrdia i custòdia en període de transport escolar, activitats de migdia, de menjador, extraescolar i d’altres, sigui de forma voluntària o com a professionals d’una organització.

El curs, que es durà a terme del 23 de desembre al 8 de gener a l’Hotel d’Entitats, oferia un total de 25 places tot i que finalment s'han pogut ampliar a 27, i està organitzat la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cabrils en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Fundació Escolta Josep Carol – Escola Forca.

En cas de voler inscriure’s al curs, cal posar-se en contacte amb l’Espai Jove Altell a través del telèfon 93 753 38 06, a través de joventut@cabrils.cat o acudint personalment al c/ Emília Carles, 6 per possibles baixes de darrera hora.

Per consultar tots els cursos que es realitzen al Maresme, visiteu el següent enllaç.

COMPARTIR A
Share Button