Èxit del Judo Cabrils en el Campionat del món de Judo WIBK

El Judo Cabrils ha aconseguit tres medalles d’or i tres d'argent en el Campionat del món de Judo “World Independent Budo Kai” (WIBK) que s’ha celebrat aquest cap de setmana del 26 al 28 de novembre a Aix-en-Provence, França.

Per una banda, els integrants de l’equip cabrilenc Aniuska Bolivar, Oreste Alfaro i Pedro Carpintero han resultat campions del món en les categories màster (veterans) F-4 de menys de 63 kg, màster M-4 de menys de 81 kg i màster M-2 de menys de 90 kg respectivament. Per altra banda, Miquel Luque, David Viladomiu i novament Aniuska Bolivar han aconseguit el sot-campionat del món en la categoria elit i en el pes de fins a 100 kg, en la categoria màster M-4 de menys de 81 kg i en la categoria màster de menys de 70 kg respectivament.

L’equip de judo i jujitsu, que ha competit amb el nom de Wibk Spain pel fet que en ser un mundial no participen equips sinó països, també havia de disputar el diumenge 27 de novembre la prova open sense categories de pes, però després del cansament acumulat i els kilòmetres restants per tornar a casa, van decidir no competir.

COMPARTIR A
Share Button