Cabrils commemora el Dia Mundial de la Sida

L’Ajuntament de Cabrils ha programat diverses activitats al voltant del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida que es commemora el pròxim dijous 1 de desembre amb l’objectiu de conscienciar tant a joves com a adults sobre aquesta malaltia.

Des de la Regidoria de Joventut s’ha organitzat un taller de xapes i crespons per als dies 28 i 30 de novembre, que s’impartirà de 17.30 a 20 h a l’Espai Jove Altell i que està adreçat a joves de més de 12 anys (les inscripcions es poden fer fins al dilluns 28 de novembre).

En aquest taller, emmarcat dins l’espai “Troba’t”, es confeccionaran xapes de diferents tipus i amb diverses imatges a favor de la lluita contra la Sida que es repartiran entre els alumnes de l’institut i els veïns de Cabrils durant el Dia Mundial de la Sida.

L’objectiu del taller és informar i conscienciar els joves sobre la malaltia, i per això a l’inici del taller es demanarà als participants què en saben de la malaltia, se’ls donarà informació i es crearà un espai de conversa agradable i amè conduït per la dinamitzadora on els joves se sentin a gust al parlar-ne.

Durant tot el dijous 1 de desembre es durà a terme una acció informativa i de sensibilització a l’Institut de Cabrils a les hores del pati, on el grup de joves que han fet el taller de xapes i la dinamitzadora faran l’acció de conscienciar, repartint les xapes que s’hagin fet en el taller i explicant als altres joves el que han après sobre la malaltia i la seva prevenció.

A la tarda els mateixos joves aniran a les escoles, comerços i carrers de Cabrils repartint crespons i xapes als veïns i veïnes del municipi juntament amb un petit fulletó amb informació bàsica de la malaltia i un recull de les entitats que actualment estan treballant en la prevenció i tractament de la malaltia.

A més, durant tot el dia es podran trobar crespons rojos als següents edificis municipals: l’Ajuntament, el centre cívic La Fàbrica, l’Espai Jove Altell, el Complex Esportiu Municipal i la Policia Municipal de Cabrils.

COMPARTIR A
Share Button