Cabrils s'omple de música amb dos concerts de Santa Cecília molt especials

La música és una de les principals protagonistes d’aquests dies a Cabrils. I és que amb motiu del Dia de la Música i en honor a la seva patrona, Santa Cecília, l’Ajuntament ha organitzat diverses activitats musicals.

Per una banda, els alumnes de quart de primària de les escoles Olivera i Mas Maria han fet un concert a La Fàbrica el matí d’aquest dimarts 22 de novembre, a les 11.30 h del matí, amb un públic molt especial: els alumnes d’ambdues escoles.

El concert forma part del projecte de música “4 Cordes”, on els alumnes de cicle mitjà fan una introducció al violí i al violoncel en horari lectiu dins l'àrea de música, en una iniciativa que es realitza a les dues escoles del municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’Escola de Música de Cabrils.

Per altra banda, aquest dissabte 26 de novembre a les 20 h se celebrarà el tradicional concert de Santa Cecília a la sala La Concòrdia a càrrec de la coral “La Concòrdia”, emmarcat dins dels actes del 125è aniversari de La Concòrdia. El concert està obert a tothom i l'entrada és gratuïta.

Ja va dir Nietzsche que sense música, la vida seria un error. Què millor, doncs, que rendir-li un petit homenatge en el seu dia?

COMPARTIR A
Share Button